'Galatasaray biedt Ribery 7 miljoen euro jaarsalaris'


ariboz
Franck Ribéry kan na dit seizoen terugkeren bij Galatasaray. 

De Turkse topclub heeft volgende week een ontmoeting met de zaakwaarnemer van de Fransman gepland, zo weet Turkse media te melden. Galatasaray is bereid om de aanvaller een jaarsalaris van 7 miljoen euro te bieden voor een terugkeer naar Istanbul, waar hij eerder in 2005 een halfjaar speelde.
 
Bayern is niet van plan om Ribéry nog één jaar contractverlenging te geven. Toch hoopt de aanvaller stiekem nog een seizoen langer bij der Rekordmeister te kunnen spelen en die houding gaat zijn afscheid lastiger maken. Meer info volgt…
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5

Op spitsen na zijn aanvallers het laatste wat we nodig hebben. Dus we hoeven niet eens over z'n leeftijd en salaris te beginnen. Al is Ribery nog steeds van grote klasse.


+: 5
-: 0
R: 38
Level 1

off: Serdar blijft misschien toch !!!!!! :yip: :yip: :yip: :yip:+: 244
-: 0
R: 999
Level 4

Gelsin tabiki, 5enere yine siksin...


+: 1918
-: 0
R: 6417
Level 5

Poehahahaha hou toch op


+: 1004
-: 10
R: 1785
Level 5

Ribery mag zeker komen van mij. Wat een klasbak.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen