'El Ittihad opent gesprekken met Galatasaray en biedt vijf miljoen euro'


amice
El Ittihad is keihard aan het werken om de nodige versterking aan te trekken.

De Saoedische club is op zoek naar een verdediger en volgens media in Saoedie Arabie heeft de club de onderhandelingen geopend omtrent Maicon.
 
Club werd al met tal van verdedigers in verband gebracht. De komende weken zal er meer duidelijkheid komen in het dossier, dat momenteel de prioriteit is van het Arabische bestuur. Er is een grote kans dat Maicon vertrekt naar El Ittihad.
 
Maicon heeft een marktwaarde van ruim 7 miljoen euro en heeft nog een contract tot medio 2021 bij Galatasaray.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5
+1

Het hoofdnieuws was juist dat ze tussen 8-10 miljoen hebben geboden voor Rodrigues. Maicon volgde daarna.

Beiden voor 15 miljoen is goed geld. Eerder dit jaar verkochten we alleen Rodrigues voor 15, maar dat waren speculaties. Nu hebben we z'n echte plafond gezien. Naast zijn snelheid en geplaatste schoten heeft hij niet echt veel. Als je hem vergelijkt met Belhanda en Feghouli heeft hij echt geen talent.

Maar goed zoals ik zei is 15 prima, misschien kan het iets hoger. De ene gebruiken we niet en de ander heeft alternatieven. Wat ze vroeger waard waren is niet meer relevant. Nu hoeven we ook niemand anders te verkopen hopelijk.


+: 465
-: 0
R: 1620
Level 5
+2

Hij heeft meer gedaan dan Belhanda voor de club terwijl Belhanda rode kaarten en domme overtredingen maakte scoorde Garry belangrijke doelpunten voor ons richting de 21ste kampioenschap.+: 1004
-: 10
R: 1785
Level 5

Exact, ik ben ook geen fan van Belhanda, maar 10 miljoen is een buitenkansje in mijn ogen voor Rodrigues. Je gaat nooit nog meer krijgen.


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5
+1

Rodrigues is te vervangen, Belhanda niet. Dit is mijn mening en ik denk dat Terim het met me eens is.

Het verleden hoort overigens niet relevant te zijn voor onze toekomstige acties. Niemand hier zegt dat Garry niet belangrijk was en kan zijn. Maar op dit moment hebben we meer aan die 10 miljoen.


+: 1666
-: 0
R: 3831
Level 5

Ik zie zelfs de Arabieren geen 7 miljoen euro betalen voor Maicon.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen