Galatasaray en Serdar Aziz gaan uit elkaar


gslogo2018
Galatasaray en Serdar Aziz gaan uit elkaar.
Dat meldt NTVSPOR. Volgens het bericht heeft de Turkse topclub Serdar Aziz gevraagd om een nieuwe club te zoeken. Fatih Terim heeft aan bestuur doorgegeven dat hij de 28-jarige centrale verdediger niet meer in zijn selectie wil zien. Dat is via vicevoorzitter Abdurrahim Albayrak aan zijn zaakwaarnemer uitgelegd. Galatasaray heeft nog geen transfersom bepaald voor de Turkse voetballer, maar men praat over een transfersom van 5 miljoen euro. 
 
Serdar Aziz kwam in 2016/2017 voor 4,5 miljoen euro over van Bursaspor naar Galatasaray. Hij heeft 51 wedstrijden gespeeld voor Galatasaray en wist hierbij 5 goals en 2 assists te maken. Hij heeft tot medio 2020 een doorlopend contract bij de Turkse topclub.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen