Flamengo verrast Galatasaray met een goed bod op Mariano


mariano
Flamengo heeft een uitstekend bod uitgebracht op Mariano.
Althans, dat meldt de Turkse media. Dit heeft voor onenigheid gezorgd in het bestuur van Galatasaray. Het zou gaan om een bod van 3,5 miljoen euro, waarbij Galatasaray 2,5 miljoen euro gaat ontvangen en de rest naar Mariano zal gaan. Een gedeelte van het bestuur is voor het vertrek van Mariano en de andere gedeelte tegen.
 
Galatasaray vindt het bod te laag, want in 2017 nam de Turkse topclub de 32-jarige rechtsbuiten voor 4 miljoen euro (zonder bonussen) over. Mariano verdient zelf 2,3 miljoen euro (& 5.000 euro per gewonnen punt) bij de Turkse topclub en heeft tot medio 2020 een doorlopend contract bij de Turkse topclub. 
 
De onderhandelingen tussen Flamengo en Galatasaray zijn nog gaande.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen