Voorzitter Galatasaray: “Wij hebben contact gehad met 5 aanvallers”


mustafacengiz
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
 
“Na het vertrek van Gomis heeft het bestuur van Galatasaray contact gehad met 5 aanvallers. De ene keer wou hun vrouw niet, de andere keer was het geld niet genoeg. Soms wou hun club hun niet laten gaan. Wij hadden met een aanvaller afgesproken, maar toen zijn club de laatste wedstrijd verloor, wou hij niet meer komen. Als er een schuldige aangewezen moet worden, dan ben ik dat.”, aldus Mustafa Cengiz.
 
“Ze gaan alleen spelers halen die echt nodig zijn. Het kunnen sterspelers zijn. Soms kunnen sterspelers geen toegevoegde waarde hebben. Soms kunnen spelers die heel goed bij een club uit Anatolië presteren heel slecht presteren bij een grote club. Bij elke transfer heerst er een risico.”, aldus Levent Tüzemen.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen