"Wij konden geen 23 miljoen euro betalen aan Gomis"acengur
Galatasaray was niet van plan om Gomis te laten gaan. Dat meldt Galatasaray- voorzitter Mustafa Cengiz in een gesprek met het Turkse Bein Sports.
Volgens de voorzitter hadden ze samen een goed huwelijk, maar wegens Fair Play regels moest hij weg.
 
“We waren heel blij met Gomis, net zoals we heel blij zijn met onze andere spelers. Hij was voor geen enkele prijs te koop, maar we moesten wel. Wij konden hem geen 140 miljoen Tl(23 miljoen euro) aan salaris betalen. Omdat we dat niet konden moesten we hem verkopen. Soms gaan de dingen niet zoals je wilt helaas. Ik bedank Gomis nogmaals voor zijn diensten bij ons. We gaan er alles aan doen om de supporters blij te maken met een transfer tijdens de winterstop,” aldus Cengiz.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen