Guido Albers: "Sneijder wil terugkeren naar Galatasaray"


assio
Albers is duidelijk over eventuele terugkeer Sneijder naar Galatasaray.

Guido Albers heeft zich in gesprek met Radyospor uitgelaten over een mogelijke terugkeer van Wesley Sneijder naar Galatasaray. Nog regelmatig wordt de middenvelder van Al Gharafa in verband gebracht met een terugkeer, maar zover kwam het tot op heden nog nooit.
 
"Ja, ik verwacht dat hij in de Super Lig terugkeert. Als Galatasaray hem echt wil dan zijn wij bereidt om te praten. Wesley ziet een terugkeer wel zitten", vertelde de zaakwaarnemer van Sneijder.
 
“Sneijder heeft nog een contract voor zes maanden en ik denk dat het moeilijk wordt om al in de winterstop te vertrekken. Mocht Galatasaray contact opnemen met Al Gharafa dan is het een ander verhaal. Transfer in de winterstop lijkt me moeilijk, maar in de zomer is hij transfervrij. Ik heb momenteel geen aanbieding ontvangen van Galatasaray, maar mochten ze interesse tonen dan weet ik nu al zeker dat Sneijder zonder twijfel terug wil keren naar Istanbul,” aldus Albers.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen