'Schalke 04 toont interesse in Eren Derdiyok'


arokon
Schalke 04 heeft een bod gedaan op Eren Derdiyok. Volgens Bild heeft de Duitse club uiteindelijk 2 miljoen euro over voor de spits die medio 2019 transfervrij is. Naast de interesse uit Duitsland volgt de Zwitserse topclub Grasshoppers Eren op de voet.

Eren Derdiyok kende een wisselvallig seizoen bij Galatasaray, maar heeft zich alsnog in de kijker gespeeld. Duitsland is een optie, maar een terugkeer naar zijn thuisland is daarom ook niet uitgesloten.
 
De spits kwam in 2016 voor 4,6 miljoen euro over van Kasimpasa en speelde dit seizoen 17 wedstrijden voor Galatasaray, waarin hij negen keer scoorde.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen