'Galatasaray ontvangt tweede bod van 15 miljoen euro plus doorverkooppercentage op Ozan Kabak'


akabs
Manchester United heeft een tweede bod uitgebracht op Ozan KABAK, zo melden Turkse kranten vandaag.

Galatasaray zal zich binnen 48 uur zou melden in Engeland en dat zou inmiddels zijn gebeurd. Naar verluidt gaat het om een bod van 15 miljoen euro. Hoewel de vraagprijs van Galatasaray iets hoger ligt, buigt de club zich er serieus over.
 
Voor Ozan Kabak ligt in Manchester een vijfjarig contract klaar. Hij kan volgens de Turkse pers jaarlijks 2 miljoen euro verdienen.
 
Volgens Sporx biedt Juventus de verdediger op dit moment het beste perspectief. De leiding van Galatasaray is bereid Ozan in de winterstop te laten vertrekken en kan een aardig bedrag aan zijn doorverkoop overhouden.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen