Aliou Badji: "Ik hoop de stap te kunnen zetten"


abudjo
Volgens Galatasaray-target Aliou Badji zijn er grote Franse,Turkse en Belgische ploegen die de aanvaller in januari naar wil halen.

"Er zijn veel clubs die mij willen vastleggen. Er zijn grote ploegen uit Frankrijk, België en Turkije die interesse tonen. Ik hoop de stap te kunnen zetten", zegt de speler aan de buitenlandse media. 
 
Badji is een 21-jarige Senegalese aanvaller die voor het Zweedse Djurgardens uitkomt. Aliou Badji kan naast Galatasaray ook naar Rennes en een Griekse topclub. 
 
Volgens Bosse Andersen, technisch directeur bij Djurgardens, is een transfer nakend. "Er is concrete interesse van verschillende ploegen, maar ik kan niet zeggen over welke clubs het gaat." Volgens de Zweedse media moet de aanvaller 2,5 miljoen euro kosten.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen