'Galatasaray doet bod op Basaksehir-verdediger Attamah'


atamaah
Galatasaray lijkt op zoek naar defensieve versterking en zou daarvoor opnieuw in Istanbul hebben rond gekeken. Volgens diverse Turkse kranten zou Galatasaray zelfs al een bod hebben uitgebracht.

1,5 miljoen
Het zou gaan om een bod van 1,5 miljoen euro op de 24-jarige Joseph Attamah, een centrale verdediger van Medipol Basaksehir. De Ghanees speelde tot nu toe 4 wedstrijden in het eerste elftal van Basaksehir dit seizoen. Attamah heeft niet veel speelminuten op zijn naam staan en mag van trainer Abdullah Avci vertrekken.
 
Afgewezen
Basaksehir zou het bod van 1,5 miljoen euro echter al afgewezen hebben. De komst van Attamah is dus absoluut nog geen zekerheid.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen