'Galatasaray akkoord met Colombiaanse-spits van twintig miljoen euro'


aluiso
Galatasaray heeft de komst van Luis Muriel afgerond. 

De Colombiaanse spits komt naar verluidt voor een huurbedrag van twee miljoen euro over van Sevilla. Afgelopen zomer betaalde Sevilla 20 miljoen euro aan Sampdoria. Nog nooit betaalde de club uit Andalusië zo'n groot bedrag voor een speler. De aanvaller tekende voor vijf seizoenen in Spanje.
 
De 27-jarige aanvaller kende een sterk seizoen in de Serie A. De Colombiaans international scoorde elf keer namens de club uit Genoa. Maar bij Sevilla kan hij het niet waarmaken en volgens de pers mag hij vertrekken op huurbasis naar Galatasaray. De Colombiaan krijgt haast geen speelminuten en scoorde tot nu toe 1x in de La Liga in zes wedstrijden.
 
Eerder stond Muriel in Europa onder contract bij Udinese, Granada en Lecce.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen