Seleznyov: "Ik heb gehuild om Galatasaray, ik hoop dat ik mag vertrekken"


aluze
Yevhen Seleznyov wordt keer op keer in verband gebracht met een transfer naar Galatasaray, maar volgens de aanvaller van Akhisar mag hij vanaf het begin van de zomer al niet vertrekken.

'Ik heb gehuild! Ja, ik heb echt gehuild om Galatasaray. Begin van het seizoen kreeg ik een aanbieding van Galatasaray, maar ik mocht niet vertrekken van Akhisar. Ik werd eerder buiten selectie gezet om Galatasaray en nu doen ze dat weer! Wie wil nou niet bij Galatasaray spelen? Zo’n kans krijg je maar 1x in je leven. Het is de grootste club van Turkije. Ik hoop dat mijn club mij de kans geeft om in de winterstop te vertrekken naar Galatasaray,” aldus Seleznyov tegenover Spor3.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen