Galatasaray blijft punten morsen in de Turkse competitie


fatihterimneeee
Galatasaray blijft punten morsen in de Turkse competitie.
Zaterdagavond ontsnapte de Turkse topclub aan een thuisnederlaag tegen Rizespor. Het werd 2-2 in het Türk Telekom Park stadion. Hiermee heeft Galatasaray in de afgelopen 6 wedstrijden maar 1 keer gewonnen en 5 keer punten verloren.
 
Galatasaray begon snel aan het duel en kwam via Garry Rodrigues gevaarlijk. Doelman Gökhan maakte goede reddingen voor de uitploeg. Galatasaray vond in de 40e minuut het doelpunt waar ze naar zochten. Garry Rodrigues bracht Galatasaray op een 1-0 voorsprong. Dit was tevens na zijn goal tegen Kasimpasa zijn eerste doelpunt. 
 
Galatasaray begon het tweede helft ook weer snel en Eren Derdiyok verdubbelde na 58e minuten spelen de score. Dit was tevens na zijn goal tegen Bursaspor zijn eerste doelpunt.
 
Na de 2-0 kreeg Galatasaray veel doelkansen, maar konden deze niet benutten. De 2-1 kwam in de 66e minuut van Aminu Umar. De gelijkmaker kwam tien minuten voor tijd van Braian Samudio. 
 
In de slotfase kon Rizespor de 3-2 maken, maar Fernando Muslera stond weer geweldig te keepen in zijn doel.  
 
Verder werd er niet gescoord waardoor Galatasaray zijn 4e achtereenvolgende wedstrijd weer gelijkspel heeft gespeeld. Ze hebben nu 25 punten en staan samen met Besiktas en Trabzonspor op de 3e plaats. Rizespor staat laatste en heeft 11 punten.
 
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen