Galatasaray in gesprek met City om Mangala

mangala
Sporx en verschillende Turkse media maken namelijk melding van de komst van Eliaquim Mangala. 
Galatasaray zal Mangala (27) in eerste instantie huren van Manchester City. City nam de verdediger twee jaar geleden voor dik dertig miljoen euro over van FC Porto, maar de Fransman heeft de verwachtingen in de Premier League nooit helemaal waargemaakt. Hij leek niet in de plannen van de nieuwe trainer Josep Guardiola voor te komen en koos voor een transfer(huur) naar Valencia.
 
Mangala moet bij Galatasaray een verdedigingsduo gaan vormen met Ozan Kabak. Of de Fransman daadwerkelijk naar Turkije komt is echter nog maar de vraag.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 14
-: 0
R: 71
Level 2

sinds wanneer leven we in 2016, mangala is in 2014 overgenomen :D


+: 3063
-: 0
R: 6139
Level 5

Twee jaar terug, voordat Pepe kwam werd hij aan BJK gelinkt. Begin van het seizoen werd hij hij aan FB gelinkt. Nu wordt hij aan GS gelinkt.

Kisacasi hiç gelmicek.


+: 1557
-: 0
R: 4941
Level 5

Wat moet je nou met deze gast, die gast doet alleen maar barbecuen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen