'Galatasaray blaast interesse nieuwe leven in en wil Demba Ba huren'


adembi
Galatasaray onderzocht afgelopen zomer de opties om Demba Ba naar Istanbul te halen, maar tot een transfer kwam het niet.
Het is echter niet uitgesloten dat de 33-jarige Senegalese aanvaller in de winter alsnog naar Turk Telekom komt.
 
Demba Ba speelt momenteel nog bij Shanghai als reservespits, maar mag in januari alsnog vertrekken omdat de clubleiding niet tevreden is over zijn spel, meldt Turkse media. Dat zet de deur voor Galatasaray weer op een kier. De “Leeuwen” willen zich, halverwege het seizoen met een spits versterken.
 
Volgens Sporx is Galatasaray nog altijd geïnteresseerd in Demba Ba. De Turkse topclub hoopt de Senegalees tot het einde van het seizoen van Shanghai te kunnen huren.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen