“Juventus volgt Ozan Kabak al 4 jaar!”


ozanke
Mehmet Demirkol, de sportcommentator van BeINSports heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over Ozan Kabak.
“Het is niet zo dat Juventus Ozan Bakak 10 weken terug heeft leren kennen. Juventus volgt Ozan Kabak al 4 jaar! Als Ozan Kabak een Argentijn was, hadden ze miljoenen euro’s gegeven voor hem. 10 miljoen euro voor Ozan Kabak is te weinig, maar helaas speelt hij op dit moment in de Turkse competitie. Het is niet anders. Dit hebben wij ook gezien met Cengiz Ünder. Moet je eens kijken voor hoeveel Roma hem heeft gekocht van Basaksehir en hoeveel hij nu waard is.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+:
-:
R:
Nieuw

Ozan Bakak kim AQ


+: 1200
-: 0
R: 1491
Level 5
38

De Turkse Mathijs de Ligt.

Deze jongen presteert buiten gewoon goed, hier en daar een fout maakt niet uit.

Deze jongen gaat ver komen, beter dan een Caglar Söyuncu of dergelijke in mijn ogen als hij op hun leeftijd komt.

Hoop dat we hem voor een mooi bedrag kunnen verkopen aan een Europese club zodat hij professioneel wordt opgeleid.+: 17922
-: 0
R: 20408
Level 6
+2

Hahaha ulan, hij zegt de Turkse Matthijs de Ligt


+: 3159
-: 0
R: 4939
Level 5

Was hij maar goed, dan had Turkije een goede verdediger.

Ozan Kabak is gewoon een Semih Kaya 2.0. Over 5 jaar gaat iedereen dat zien, maar dan vergeten ze mijn comment.


+: 7371
-: 10
R: 13460
Level 6

Zonder enige kennis praat je weer.


+: 412
-: 0
R: 1075
Level 5

Guven yalcin zou hem kapot spelen toch tijdens de derby? Jullie aanvallers bakten er niks van tegen een 18jarige lol. Oh en noem eens een grotere talent dan ozan die onder bjk speelt.+: 1200
-: 0
R: 1491
Level 5
38

Waarom is Semih Kaya geflopt ?

Omdat hij des tijds niet verkocht is naar een Europese club waar hij zich verder kon gaan ontwikkelen.

Je praat weer letterlijk poep.

Des tijds wouden zoveel goeie clubs Semih Kaya, hoe hij speelde tegen Schalke en tegen Real Madrid moet je nooit vergeten, maar zielige mensen als jou die zien dat niet in.


+: 7371
-: 10
R: 13460
Level 6

Het gaat erom hoe hij is geeindigd. Hij was bij ons laatste 2 jaar alleen maar aan het blunderen. Nu weet ik niet hoe die het doet in tsjechie.


+: 9
-: 10
R: 70
Level 2

Ja klopt hij maakt indd wel fouten maar we moeten allemaal beseffen dat die nog 18 is. Ik vind hem te hoog geschat want het valt reuze mee hoe die nu speel maar. Maar als die zich door blijf ontwikkelen kan die binnen 2 jaar bij een prof club spelen. En kom op jongens bunlara inanmayin van juventus volgt hem al 4 jaar dit dat is ook bij Eljif Elmas dat real madrid enzo wil bokunu cikariyorlar haber yapacaklar diye


+: 3731
-: 0
R: 7948
Level 5

Volgen geloof ik wel. Juventus heeft over heel Europa wel scouts. Als Ozan er niet tussen zou zitten waren we al helemaal triest voor woorden.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen