Voorzitter Nice: “Balotelli gaat in de zomer vertrekken”


balotelligs2
Jean-Pierre Rivère, de voorzitter van Nice heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over Mario Balotelli. 
“Dit seizoen heeft Mario Balotelli zijn fysiek teruggekregen, maar hij kan geen doelpunten scoren. Dit heeft hem boos en chagrijnig gemaakt. Hij heeft zijn talenten niet kwijtgeraakt, maar wij gaan zijn contract niet verlengen. Balotelli gaat in de zomer vertrekken.”
 
De 28-jarige Mario Balotelli heeft dit seizoen in 10 wedstrijden maar 1 assist kunnen maken. Hij heeft zelf ook aangegeven niet terug te willen keren naar AC Milan.
 
Besiktas, Galatasaray en Fenerbahçe hebben een verregaande interesse om Mario Balotelli vast te leggen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 4158
-: 0
R: 3590
Level 5

Een jaar geleden zou ik hem wel willen, maar nu ik heb gezien dat Terim tegenwoordig Belhanda niet eens onder controle kan krijgen...


+: 17942
-: 0
R: 20443
Level 6

Volgens mij heeft hij er zelf ook niet echt zin in bij Nice, hij wou tenslotte vertrekken afgelopen zomer maar dat mocht niet baten.

Het is gewoon een superspits met helaas een kut mentaliteit, wat wel minder is geworden in de loop der jaren.

Als hij destijds gewoon normaal deed, was die nu de eerste spits van Real.+: 881
-: 10
R: 2475
Level 5

Zoveel talent en dan zo vern3uken. Een q7 gevalletje.

Ik zou hem wel bij BJK willen zien als hij betaalbaar is.


+: 3164
-: 0
R: 4950
Level 5

Ik denk dat Balotelli en Besiktas een goede combinatie is. Misschien pakt balotelli ook die slappelingen in onze team aan.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen