'Galatasaray ontvangt eerste bod van 10 miljoen euro plus doorverkooppercentage op Ozan Kabak'


akabaks
Juventus heeft een bod uitgebracht op Ozan KABAK, zo meldt de Turkse sportkrant Sporx vandaag.
Donderdag schreef Sporx dat Galatasaray zich binnen 48 uur zou melden in Turijn en dat zou inmiddels zijn gebeurd. Naar verluidt gaat het om een bod van 10 miljoen euro. Hoewel de vraagprijs van Galatasaray iets hoger ligt, buigt de club zich er serieus over.
 
Voor Ozan Kabak ligt in Turijn een vijfjarig contract klaar. Hij kan volgens de Turkse pers jaarlijks 2 miljoen euro verdienen.
 
Volgens Sporx biedt de club uit Turijn de verdediger op dit moment het beste perspectief. De leiding van Galatasaray is bereid Ozan in de winterstop te laten vertrekken en kan een aardig bedrag aan zijn doorverkoop overhouden.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 579
-: 0
R: 1158
Level 5

15 miljoen euro plus doorverkoop 25% of 20 miljoen euro plus doorverkoop 15% of 10 miljoen euro plus doorverkoop 35%


+: 1198
-: 0
R: 1487
Level 5
38

Las ergens nog dat United in de maak was van een 22,5 miljoen bod.+: 504
-: 10
R: 506
Level 3

Als ze 60/70 voor mathijs de ligt betalen is hij makkelijk 20 waard en dat kan alleen maar stijgen


+: 7316
-: 10
R: 13305
Level 6

Als ze ozan nu al verkopen mag deze yonetim ook vertrekken. Ozan is een pareltje. Is in zo n korte tijd enorm gegroeid en volwassener geworden. Laat staan over minimaal jaartje later. Kijk wat ajax doet met de ligt. Die wachten nog heel slim. Die wordt sowieso voor minimaal 50 verkocht!!


+: 5038
-: 0
R: 7787
Level 5
+1

De Ligt is 10x het talent dat Ozan is. Neemt niet weg dat Ozan alleen maar beter kan worden, maar wat als die slechter word?


+: 7316
-: 10
R: 13305
Level 6

10x?? Abartma. De ligt is sowieso een super groot talent, maar ik bedoel alleen maar dat je nu moet wachten en niet direct moet verkopen.

We hebben al een fout gemaakt met bruma en telles..+: 3748
-: 0
R: 3281
Level 5
+3

Alsof je De Ligt en Ozan beiden uitgebreid hebt geanalyseerd dat je zo een uitspraak durft te maken.

Je denkprocess is gewoon: De Ligt speelt bij Ajax wat altijd talenten produceerd en Ozan speelt bij GS die ik niet al te veel wil ophemelen... De Ligt speelt ook langer op hoog niveau en bij Oranje. Dus laat ik zomaar zeggen dat hij 10x beter is. Terwijl al deze punten irrelevant horen te zijn wat betreft hun talent. Ozan is ook een jaar jonger.


+: 1920
-: 0
R: 6442
Level 5

Dit zijn natuurlijk allemaal onzinverhalen

Die jongen heeft zeker talent, vind het knap dat ie zich in zo´n chaos staande weet te houden maar het is nog veel te vroeg om te vertrekken naar zulke clubs.. Hij maakt nog veel domme fouten, en moet nog veel leren maar de potentie is er.. Laat m eerst maar eens een tijd bij Gs in de basis spelen


Zelfde geldt bij ons voor Guven Yalcin..


+: 3748
-: 0
R: 3281
Level 5

Het feit is dat we door FFP geld nodig hebben en snel. Want we zitten nog 4 jaar vast met die restricties. Te lang wachten is riskant, want het kan altijd anders eindigen dan we allemaal hopen.

Ideaal zou zijn dat we nog een jaar of 2 wachten voor de hoofdprijs, maar een bod van 15/20 miljoen plus een doorverkoopperc entage van ook 15/20% is moeilijk nee tegen te zeggen. Het is zuur en ik hoop dat ik fout zit want ik geloof dat hij veel en veel meer waard is.


+: 8926
-: 0
R: 13358
Level 6

Serie A lijkt me wel een goede competitie voor hem. Juventus zou hem dan waarschijnlijk een jaar of twee verhuren en daarna kan die het overnemen van die beesten achterin. Maar ik denk niet dat GS welwillend is tegenover een transfer op dit moment.+: 465
-: 0
R: 1626
Level 5

Dit krijg je ervan als je ook talenten de kans geeft! Ik hoop dat Yunus akgun ook meer speeltijd gaat krijgen evenals Celil.


+: 5
-: 0
R: 74
Level 2

Denk dat het wel een verstandige zet is om hem in de winter te verkopen. Waarom ? We hebben het geld nodig. Ik hoorde dat United een bod van 22.5 miljoen wil uitbrengen ik zou zeggen doen. Met dat geld zou ik in iedergeval proberen om caglar te huren van leicester city. Vervolgens zou ik een nieuwe cv uit de jeugd naar voren schuiven. Atalay meer de kans geven zodat die in de zomer of volgend jaar winter voor zo n bedrag verkocht kan worden.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen