Pierluigi Collina: "Cüneyt Çakır heeft veel fouten gemaakt tijdens de derby Besiktas vs Galatasaray"


acolino
Pierluigi Collina heeft zijn functie al scheidsrechtersbaas bij de UEFA beëindigd. De arbiter uit Italië houdt het na acht jaar voor gezien. Collina voert hiervoor 'persoonlijke redenen' als motivatie aan.

De 59-jarige Collinastond jarenlang bekend als een van de beste scheidsrechters ter wereld en floot onder meer de finale van de Champions League in 1999 en de finale van het WK van 2002. In 2005 stopte Collina met fluiten.
 
Hij staat bekend als groot voorstander van de videoscheidsrechter (VAR), die afgelopen zomer op het WK debuteerde.
 
“Ik kon mijn ogen niet geloven! Hoe kan een FIFA-scheidsrechter als Cüneyt Çakır ondanks de VAR(videoscheidsrechter) zoveel fouten maken tijdens de derby Besiktas vs Galatasaray. Sorry, maar ik kan het nog steeds niet geloven. Hij heeft veel fouten gemaakt,” aldus Coliina tegenover de Turkse pers.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen