Pierluigi Collina: "Cüneyt Çakır heeft veel fouten gemaakt tijdens de derby Besiktas vs Galatasaray"


acolino
Pierluigi Collina heeft zijn functie al scheidsrechtersbaas bij de UEFA beëindigd. De arbiter uit Italië houdt het na acht jaar voor gezien. Collina voert hiervoor 'persoonlijke redenen' als motivatie aan.

De 59-jarige Collinastond jarenlang bekend als een van de beste scheidsrechters ter wereld en floot onder meer de finale van de Champions League in 1999 en de finale van het WK van 2002. In 2005 stopte Collina met fluiten.
 
Hij staat bekend als groot voorstander van de videoscheidsrechter (VAR), die afgelopen zomer op het WK debuteerde.
 
“Ik kon mijn ogen niet geloven! Hoe kan een FIFA-scheidsrechter als Cüneyt Çakır ondanks de VAR(videoscheidsrechter) zoveel fouten maken tijdens de derby Besiktas vs Galatasaray. Sorry, maar ik kan het nog steeds niet geloven. Hij heeft veel fouten gemaakt,” aldus Coliina tegenover de Turkse pers.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 7296
-: 10
R: 13266
Level 6
+1

Waarom zou hij praten tegen de turkse pers?


+: 26
-: 0
R: 50
Level 1

Misschien omdat een turkse journalist of meerdere turkse journalisten hem een vraag hebben gesteld tijdens een interview?+: 266
-: 0
R: 782
Level 4

Colina is voor geen mm geïnteresseerd in het turksvoetbal laat staan het volgen van scheidsrechters . Hij volgt italiaans voetbal niet eens. In een interview tegenover Eurosport heeft hij aangegeven een aantal jaar geleden dat hij zich niet bezighoud met verschillende competities maar meer met de scheidsrechters op europese velden.


+: 855
-: 10
R: 2380
Level 5

Collina heeft niks te doen en gaat de wereld topper BJK-GS bekijken


+: 4671
-: 0
R: 5545
Level 5

Konus hocam bunlara laf sok.


+: 57
-: 0
R: 267
Level 3

Die man kan tog op basis van wat fragmenten hebben beoordeeld hoef je niet perse de hele wedstrijd te volgen en daarnaast als die al had aangegeven dat die scheidsrechters volgd ja dan zou cakir ook niet ontbreken lijk mij aangezien die in de cl en internationaal tog wel wat belangrijke potjes op zijn naam heeft staan , maar ben blij dat colina al beste scheidsrechter ooit dit heeft gezegd , alleen zijn oordeel is al meer waard dan heel die tff en de scheidsrechters bijelkaar+: 0
-: 0
R: 2
Nieuw

Oke;

Even gegoogled naar zijn naam: niks

Gegoogled naar zijn naam en dan via nieuws: niks

Gegoogled naar zijn naam met galatasaray: niks (alleen tv.net)

Gegoogld naar zijn naam met galatasaray en dan via nieuws: niks

Duss... dit is of zwaar uit de duim gezogen door een van de mods. Of ze hebben direct contact met hem?

Maar als er een bron is hoor ik het graag...

Off: dit zie ik vaker en vaker gebeuren hier op tv.net... heel jammer. Begon veel belovend met goeie mods abiler en nu alleen maar trolls.


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

hahahahahah :facpal:


+: 465
-: 0
R: 1619
Level 5

Cuneyt cakir is gewoon een matige tot slechte scheids elke keer maakt hij fouten maar niemand die het zegt op het WK floot hij ook slecht

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen