“Galatasaray speelt geen voetbal”


hincaluluc
Hincal Uluc, sportcommentator van ASpor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wie heeft dit elftal samengesteld? Galatasaray speelt geen voetbal. Ze zijn ook niet van plan om te spelen. Als Şenol Güneş dit doorhad, had Besiktas met 5-0 gewonnen. Şenol Güneş is niet zo'n aasgier als Fatih Terim. Ze hebben beide gespeeld om punten te verliezen. Fatih Terim heeft verloren. Zo’n slechte Galatasaray kunnen ze waarschijnlijk niet weer treffen. Wat ik goed van Şenol Güneş vind, is dat hij jonge spelers zoals Güven en Dorukhan heeft laten spelen. Waar is Yunus? Waar laat Fatih Terim Yunus niet spelen? Waarom vertrouwen ze nog steeds op Fernando? Hoe gaat Galatasaray nieuwe spelers halen? Met welk geld? Waar vind in de winter je goede voetballers? Hoe kun je een speler zoals Gomis vinden voor 6 miljoen euro? Trezeguet en Diagne hebben samen Kasimpasa in de race van het kampioenschap gebracht.  Fatih Terim heeft het niet eens door wat hij fout doet. Hij is afwezig. Wat is er met jou gebeurd Fatih Terim? Waarom laat je Eren Derdiyok spelen? Zo speel je met 10 man. Als je hem niet laat spelen, lijd je in ieder geval ook geen balverlies. Onyekuru was deze week ook afwezig.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (27) 


+: 1823
-: 0
R: 2370
Level 5
+2

Ze laten Galatasaray niet voetballen. TFF doet er alles aan om wraak te nemen van Fatih Terim.


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5
+1

Vooral blijven geloven in deze fabeltjes. Terim en co houden zo de kritiek van zich af en jullie trappen er in.. Ik zou grote kritiek hebben op hem en de spelers die zich zo misdragen..

Jullie hebben een verkeerde ingooi en een onterechte penalty tegen en komen met complottheorien .. Wat moet een Besiktasli dan wel niet zeggen, want alleen dit seizoen zijn we al dubbel zo vaak benadeeld als jullie..

Laat staan andere seizoenen..

Zondag was een prachtig voorbeeld: Cakir gaf ons geen pingel maar VAR wel, Cakir gaf jullie een pingel maar door VAR moest hij die afkeuren en daar kunnen jullie niet tegen.. Kun je nagaan hoe het al die Jaren is gegaan..

Als VAR er 25 jaar eerder was ingevoerd hadden jullie niet eens 10 kampioenschappe n+: 7296
-: 10
R: 13266
Level 6
+1

Kom je weer hoor met je complete onzin. Het is echt niet alleen die ingooi en een penalty. De VAR willen ze bij ons niet toepassen. Kijk maar naar super kupa. 3000 procent rood niet gegeven. Elke week krijgen we neppe penaltys tegen, die geen penaltys zijn. Schorsingen die belachelijk zijn. Hoevaak hebben wij geen penaltys gekregen dit seizoen??? Echt niet alleen tegen bjk het zijn veel meer wedstrijden. Jullie moeten een stoppen met onzin praten en dat wij geen recht hebben.

Nogmaals het zijn meer dan 10 wedstrijden waar al die onzins gebeuren.

Hahahaha moest wel lachen toen je zei dat we dan 10 sterren zouden hebben. Grappig dat je alle wedstrijden van ons 25 jaar lang hebt gezien. Typisch jaloerse concurrenten.

Zoals gewoonlijk praat je vanuit je kont.


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5
+2

Je kan echt niet lezen he.. Ik zei dat jullie dan niet eens 10 kampioenschappe n hadden..

Oglum paar weken terug toen Muslera met een karatetrap Maicon van Antalya door midden schopte en Cakir niks deed zei Terim nog dat Cakir een goede scheids is die we moeten beschermen hahah


Cakir houdt jullie al Jaren hand boven het hoofd, ik kan 10 voorbeelden uit mn hoofd noemen..


Gs is echt de laatste club in Tr, nee ter wereld zelfs, die moet klagen over de scheidsrechters..


Ook tijdens deze derby wilde Cakir jullie matsen maar door de VAR werd hij teruggeroepen.. Jammer he?

Hij geeft ons geen pingel terwijl Eren hands maakt, hij geeft jullie een pingel terwijl Onyekuru Necip in de rug duwt, gelukkig is VAR er om hem tegen te houden want Cakir maakte er weer een puinhoop van..

Misschien kun je je beter focusen op jullie bestuur die door wanbeleid en Terim door zn ego deze chaos heft gecreeerd


+: 7296
-: 10
R: 13266
Level 6
+1

Lekker belangrijk of het gaat om 10 sterren of niet eens. Daar gaat het niet eens om. Dat jij nou zo erg let op de kleine detail zegt meer iets over jou.

Hahahaha karatetrap..vie l ook wel mee hoor. Wauw 1 ding miss mee gehad. Kijk naar al die andere wedstrijden. Dat heeft ons veel meer punten gekost. Lekker belangrijk. Wat terim trouwens zegt is ook niet belangrijk en waar wij het over hebben.

Cuneyt heeft ons vaak genoeg genaaid hoor, dus wat zeg je nou eigenlijk allemaal? Ik kan ook minimaal 10 vb noemen.

Cakir ons matsen? Gozer het is toch niet raar dat hij daar een penalty geeft? Hij kan daar geen handsbal zien en bovendien was het gewoon een penalty. Er wordt eerst een overtreding gemaakt en daarna hands. Maar kreeg de opdrachten om geen penaltys te geven en wel een tegen.

Denkje dat de scheids alles kan zien? Je praat zoveel onzin man. Je redeneringen kunnen zo de prullenbak in. Die bal gaat met 200km de muur in. Het was gewoon een reactie en in mijn ogen zeer makkelijke penalty. Ook die vrije trap had nooit gegeven mogen worden!

Kom op man. In zijn rug duwen. Necip handelt daar zeer lomp.

Grappige is dat jullie al gingen huilen bij 2 beslissingen van namoglu. Hele protest alles maar dan is alles oke. De VAR werkt bij ons heel het seizoen niet wel of geen penalty elke x in ons nadeel. Zie serdar bijv. Zo'n fout kan echt niet bro. Wij hebben alle recht om te klagen na alles wat er afspeelt. Ze moeten hun werk doen. Niet bij ons, maar bij iedereen.

Hey vriend, ik ben altijd kritisch. Zowel op het bestuur als terim. Je moet niet vergeten dat terim ook heel lang zijn mond hield.


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Laten we hopen dat die VAR voortaan goed wordt gebruikt want over 1 ding zijn we het eens..

De Tr scheidsrechters kunnen er niks van, zelfs niet met tv beelden als hulp..

En Necip lomp? Hahah maat hij is lomp geboren maar wil niet zeggen dat dat geen overtreding was.. Dat weet je ook wel+: 1003
-: 10
R: 1783
Level 5

Eindelijk iemand die mijn mening deelt over Fernando. Noem me maar blind hoor. Dat zeiden jullie ook toen ik Semih Kaya uitkotste, en later gaven jullie me toch nog gelijk. Net zoals bij Carole. Carole was ook een topper in jullie ogen.


+: 7296
-: 10
R: 13266
Level 6
+2

Dan kijk jij niet 90 min lang. Hij pakt zoveel ballen af en verdeelt het spel van links naa rechts. Die man is de motor van het elftal, want zonder hem op cvm is het een zooitje. Hij levert soms de bal dom in ja, maar hij is 5 6 weken geblesseerd geweest en stond er direct weer.


+: 1003
-: 10
R: 1783
Level 5

Verdedigend heb ik weinig aan te merken op Fernando. Maar je zegt het zelf. Van links naar rechts. En dan weer naar achter. Waarom zo saai en zonder lef? Waarom kan hij niet voor diepgang zorgen, een actie maken en de ploeg naar voor stuwen? Iemand met zijn staat van dienst zou dat toch moeten kunnen? Melo deed het allemaal hoor


+: 7296
-: 10
R: 13266
Level 6
+2

Ik zie hem vaak genoeg naar voren denken. Selcuk is degene die passt naar achteren. Naar links naar rechts is juist goed. Daar ligt de ruimte. Als je op 1 kant blijft, wordt het alleen maar drukker.

Ik raad je aan om je echt te focussen op fernando. Is zo belangrijk. Ik ben normaal 1 van de kritische Gs supporters, maar fernando is gewoon zeer sterk. Vergeet zijn 6 weken afwezigheid niet.+: 1003
-: 10
R: 1783
Level 5

Selcuk is net dezelfde inderdaad. Maar daar heb ik na 4 jaar intussen vrede mee proberen nemen. Een middenvelder op die positie zou echt vaker een man moeten kunnen passeren, een dribbel inzetten, een schot lossen... De beperkte CVM bestaat al lang niet meer in het moderne voetbal. Een CVM moet all-round, box-to-box kunnen denken.


+: 3115
-: 0
R: 2531
Level 5
+1

Messi10 je overdrijft zo hard he, je doet als of Fernando elke wedstrijd 90 minuten lang zo speelt. Fernando kan wel een saglam voetballer zijn, maar jij overdrijft flink kerel. Adam'a baski yapildigi an acayip panige kapiliyor en spel verdelen? Je bedoelt op balbezit spelen. Hij kan juist niet spel verdelen mk..


+: 7296
-: 10
R: 13266
Level 6

Ik overdrijf niet en ik zeg nergens dat hij 90 min super speelt. Hij is ook net terug van een blessure. fernando is een van de speler waar je op dit moment echt niet over mag klagen..


+: 1916
-: 0
R: 6417
Level 5

Ben het helemaal eens over Fernando.. Blijft op eigen helft en doet verder niks bijzonders.. Zodra die op de helft van de tegenstander komt houdt het op..


+: 1003
-: 10
R: 1783
Level 5
+2

Ligin en iyi orta sahasi len mq
Ahtapot len mq+: 3718
-: 0
R: 3258
Level 5
+2

Ga vooral je eigen spelers belachelijk maken. Fernando is ons laatste probleem. Als Terim hem later echt zo slecht vindt laat hij lekker Donk spelen.

Deze gast staat trouwens bekend als een idioot met oude opa uitspraken.


+: 1003
-: 10
R: 1783
Level 5

We weten allemaal dat Terim Fernando nooit aan de kant zal schuiven. Dat gewoon om zijn staat van dienst. Er is een reden waarom City hem ooit kocht, om zijn capaciteiten, en er is ook een reden waarom hij weggestuurd werd, omdat hij het helemaal niet meer kan opbrengen en gewoon uitgeblust is.Dus je zegt dat je een idioot moet zijn om te zeggen dat Galatasaray slecht speelt?


+: 3718
-: 0
R: 3258
Level 5

Nee en woorden in iemands mond stoppen is geen sterke argumentatietec hniek. Blijf je maar doen.

Ik zei ver voor iedereen dat we slecht speelden. Niet alles is zwart-wit. Je kan vinden dat Fernando een wedstrijd A slecht speelt en een wedstrijd B goed. Of dat hij na wedstrijd C een mindere vorm heeft. Maar alle schuld op hem gooien en zeggen dat hij altijd al uitgeblust was is zo makkelijk en oneerlijk. Je doet helemaal geen poging tot een analyse.

Je kan ook vinden dat we wat moeten zeggen over de TFF en dat we ons spel moeten verbeteren bijvoorbeeld. Een beetje van beiden. Ik begrijp je zwart-wit methode niet. Je maakt zo luie en vernietigende uitspraken. Yok yönetim istifa, yok Fernando blablabla... Als het aan jou lag waren we beiden kwijt.

City verkocht Fernando trouwens omdat City nu een heel ander ploeg is en Fernando niet meer de jongste was. Een middenvelder van City moet tegenwoordig veel meer kunnen.


+: 4676
-: 0
R: 8865
Level 5
+4

Ulan Uluc geen 100 procent, maar 300 procent gelijk.+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6
+2

Hij heeft gelijk over Terim en over Senol. Dit is waar Terim goed in is, net zoals Aziz dat was. Als het slecht gaat, schuiven ze de schuld altijd af op iemand anders en de kudde gaat daarin mee. Terim heeft 5 punten minder dan Tudor vorig jaar, waarom bekritiseert niemand Terim? Uiteindelijk heeft Terim het laatste woord, ik weet zeker dat dat ook zo was bij de transfer van Gomis. Als hij daar geen toestemming voor had gegeven, speelde Gomis nu nog steeds bij GS.


+: 3718
-: 0
R: 3258
Level 5
+2

Hij schuift de schuld niet op een ander om geen kritiek aan te hoeven horen, hij denk gewoon oprecht dat de schuld bij een ander ligt. Hij heeft vaak genoeg de schuld op zich genomen... Niet een mentaliteit die ik graag bij een trainer zie, maar de menigte manipuleren doet hij ook weer niet (bewust).

Niemand (de meerderheid) bekritiseerd hem omdat ze hem inmiddels al kennen. Iedereen was extra hard op Tudor omdat:

a) Hij was een onbewezen trainer van kleine club Karabük

b) Hij was mede-verantwoor delijk voor Östersund

c) Zijn persoonlijkheid was niet echt publieksvriendelijk

Terim liet Gomis verder gaan omdat er een vervanger beloofd werd, maar na de transfer van Emre Akbaba was er ook geen discussie meer mogelijk: We hadden geld nodig voor FFP. Daar heeft zelfs Terim niks over te zeggen.


+: 7296
-: 10
R: 13266
Level 6

Niet vergeten dat hij bruma en sneijder verrot behandelde. Daar kwam ook de haat vandaan. Respectloze trainer. Ook bij paok was dat zo.


+: 8899
-: 0
R: 13295
Level 6

Bro, ik denk echt niet dat Akbaba is gehaald zonder toestemming van Terim. Hij weet hoeveel geld er beschikbaar is, een spits was noodzakelijker dan een aanvallende middenvelder. Ik denk dat iedereen het er mee eens is dat hij de echte 'voorzitter' van GS is, zal niet lang duren tot hij ook officieel op die stoel gaat zitten, want hij is niet de jongste meer.

Dat je hem kent is geen reden om hem niet te bekritiseren. Ze bekritiseren hem niet omdat hij weer een vijand heeft gecreëerd, de voetbalbond. Deze truc is nu al zo vaak gebruikt door Turkse voorzitters en trainers, dat het me verrast dat supporters hier nog steeds in meegaan.


+: 2336
-: 0
R: 2376
Level 5
+2

100% dit. Ik heb Kayseri uit niet gezien, verder wel vrijwel elke wedstrijd. En de laatste goede wedstrijd van GS is volgens mij alweer letterlijk 2 maanden geleden rond 5 oktober. Maar ik heb in al die tijd heel veel GS fans niks horen zeggen over het spel. Het ging constant over de scheidsrechters , schorsingen, etc. En in sommige wedstrijden zoals Konya was dat ook terecht (al was het spel daar ook dramatisch en verdienden ze op basis daarvan een nederlaag), maar in heel veel wedstrijden hoorde dat absoluut niet de boventoon te voeren. Op deze manier gaat GS niet vooruit komen.

Bij BJK fans is dat dit seizoen niet zo imo. Wij klaagden rond oktober ook heel over de VAR en scheidsrechters , maar we hadden het ook altijd over hoe slecht het team presteerde en hoe slecht SG het deed.


+: 3115
-: 0
R: 2531
Level 5

PRECIES DIT!

Baska söze gerek yok. Ben bunlari dile getirmekten biktim, galatasaraylila r beynini kullanmamaktan bikmadilar..

OOIT gaan de meeste galatasaraylila r stoppen met klakkeloos dingen aannemen van onder andere de grootste troller 'kun'..

Ps, galatasaray'in basinda Matih Derim degilde, Jan Olde Riekerink veya Igor Tudor olsaydi, waren zij allang al eruit gekotst. Maar omdat Matih Derim en zijn balsack Albayrak er zijn, komen ze met 'TFF istifa' ipv 'yönetim istifa'. Sanki bariz golleri afgekeurd olduda sürekli 'TFF istifa, TFF istifa' falanlar filanlar. CL'de gol atamama sebebi is ook TFF zeker?+: 3115
-: 0
R: 2531
Level 5

Her ne kadar bu Uluc bey'den nefret etsemde, dobra konusmus. Wat is het verschil tussen Tudor en Terim dan, dat Tudor destijds wel uitgekotst werd en Terim niet? Tudor won alleen geen enkel derby, welke derby hebben jullie deze seizoenshelft wel kunnen winnen?

Er is zelfs een duidelijk verschil tussen het spel van vorig seizoen en deze seizoen, toch wordt Terim niet uitgekotst. Alles behalve, TFF en de scheidsrechters worden alleen hard uitgehaald en de supporters van gala beseffen zelf niet dat ze crybaby's zijn..

Konyaspor kon 5 doelpunten in jullie eigen huis prikken toen jullie bar slecht waren, maar dan nog huilen omdat Konyaspor een penalty kreeg. Waarom wordt jullie spel niet door jullie bekritiseerd?

Yemin ederim volg 'kun' op facebook, tam galatasaray taraftarlarin temsili mk..

Zo veel voorbeelden om op te noemen, puur omdat jullie om de kleinste dingen huilen. Besiktas is vaker benadeeld deze seizoen, dan nog bekritiseren Besiktaslilar bestuur van Besiktas, hakli veya haksiz yere..

Gol atamiyorsan "hokomlor bozo korso lon" de-me-ye-cek-sin!

Hakemide, TFF'yide, EZE EZE zkeceksin! Nokta.


+: 7296
-: 10
R: 13266
Level 6

Waarom praat hij niet over ozan? 18 jarige CV speelt gewoon constant basis? Yunus verdient wel meer minuten daar ben ik het wel mee eens.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen