“Galatasaray speelt geen voetbal”


hincaluluc
Hincal Uluc, sportcommentator van ASpor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wie heeft dit elftal samengesteld? Galatasaray speelt geen voetbal. Ze zijn ook niet van plan om te spelen. Als Şenol Güneş dit doorhad, had Besiktas met 5-0 gewonnen. Şenol Güneş is niet zo'n aasgier als Fatih Terim. Ze hebben beide gespeeld om punten te verliezen. Fatih Terim heeft verloren. Zo’n slechte Galatasaray kunnen ze waarschijnlijk niet weer treffen. Wat ik goed van Şenol Güneş vind, is dat hij jonge spelers zoals Güven en Dorukhan heeft laten spelen. Waar is Yunus? Waar laat Fatih Terim Yunus niet spelen? Waarom vertrouwen ze nog steeds op Fernando? Hoe gaat Galatasaray nieuwe spelers halen? Met welk geld? Waar vind in de winter je goede voetballers? Hoe kun je een speler zoals Gomis vinden voor 6 miljoen euro? Trezeguet en Diagne hebben samen Kasimpasa in de race van het kampioenschap gebracht.  Fatih Terim heeft het niet eens door wat hij fout doet. Hij is afwezig. Wat is er met jou gebeurd Fatih Terim? Waarom laat je Eren Derdiyok spelen? Zo speel je met 10 man. Als je hem niet laat spelen, lijd je in ieder geval ook geen balverlies. Onyekuru was deze week ook afwezig.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen