'Galatasaray gaat los en doet bod van 4 miljoen euro voor twee aanvallers'


adeeb
Galatasaray is druk de markt aan het afspeuren. 

Daarbij zijn ze volgens de Turkse krant Fanatik uitgekomen bij Emmanuel Adebayor(Basaksehir) en Seleznov(Akhisar) De beide aanvallers zijn momenteel niet blij met hun positie bij hun clubs. Adebayor krijgt geen speelminuten bij Basaksehir en Seleznov is buiten de selectie gezet. Er is een grote kans dat beide heren in de winterstop verkocht worden.
 
Galatasaray zou al met een bod van 2 miljoen euro zijn gaan aankloppen in Istanbul en Akhisar, maar dat is voorlopig onvoldoende. Volgens laatste berichten wil Basakserhir en Akhisar 2,5 miljoen euro voor hun aanvallers.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen