“Dorukhan en Ozan Kabak waren de beste spelers op het veld”


dorukhan
Serkan Reçber, sportcommentator van TRTspor heeft na de derby tussen Besiktas en Galatasaray de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik ben heel blij voor twee voetballers. De een is Ozan Kabak. Ondanks dat Galatasaray heeft verloren, hij heeft heel goed gespeeld. Hij is nog maar van 2000. Hij was overal op het veld. De andere is Dorukhan. Hij was echt geweldig. Ljajic was ook goed, maar Dorukhan en Ozan Kabak waren de beste op het veld. Dorukhan heeft binnen 1 week de wedstrijden tegen Ankaragücü, Sarpsborg en Galatasaray heel goed gespeeld. Ik denk dat Dorukhan een basisplaats heeft verdiend.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen