Vicevoorzitter Galatasaray: “Ik bedank alle 41.000 supporters .....”


albayrak4
Abdurrahim Albayrak, de vicevoorzitter van Galatasaray heeft na de derby tegen Besiktas de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik wil de sfeer niet weer gespannen maken. Ik bedank alle 41.000 supporters die naar ons stadion zijn gekomen. Wij willen volgende week de thuiswedstrijd winnen. Het is een grote fout door Galatasaray te negeren en zo’n besluit te nemen. Veel voorzitters hebben live op tv gezegd dat ze niet op de hoogte waren van dit besluit. Hierbij feliciteer ik Besiktas voor hun zege.”
 
Er kwamen gisteren 41.000 Galatasaray supporters naar de laatste training van Galatasaray. De ploeg van Fatih Terim verloor uiteindelijk de derby met 1-0 van Besiktas.
 
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen