"Robben en Ribery zijn bezig aan hun laatste seizoen bij Bayern"


areby
Aan het tijdperk van Arjen Robben en Franck Ribéry bij Bayern München komt komende zomer zeer waarschijnlijk een einde. Dat kondigt voorzitter Uli Hoeness aan.

Clubpresident Uli Hoeness gaf op een fanbijeenkomst in Kersbach aan dat hij verwacht dat beide spelers in de zomer vertrekt.
 
"Robben en Franck Ribéry zijn zeer waarschijnlijk bezig aan hun laatste seizoen bij Bayern München", wordt Hoeness geciteerd in Duitse media. 
 
Robben is bezig aan zijn tiende seizoen bij Bayern, dat hem in 2009 overnam van Real Madrid. Daarvoor speelde hij bij Chelsea, PSV en FC Groningen.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen