Aliou Badji: "Een grote club uit Turkije wil mij"


abres
Een club uit de Super Lig heeft bij Djurgardens een bod uitgebracht op Aliou Badji. Dat meldt hijzelf.

Het bod zou zijn afgewezen door zijn club. Turkse media meldden onlangs al dat zes Franse clubs en 1 Belgische club ook interesse hebben in de aanvaller. Eerder deed ook een Turkse club een poging om Aliou Badji in te lijven, maar dat bod was eveneens te laag in de ogen van Djurgardens. 
 
“Een hele grote club uit Turkije wil mij binnenhalen. Momenteel ben ik in Istanbul en voer ik enkele gesprekken. Mijn doel is spelen voor de grootste club in Europa en met Senegal WK’s spelen,” aldus Aliou.
 
Aliou, die twee jaar geleden overkwam van Casa Sports, speelt op dit moment voor Djurgarden in Zweden. De 21-jarige aanvaller maakte tien doelpunten in 34 duels voor de Zweedse club. De aanvaller wordt veel gelinkt met Galatasaray.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen