Officieel: Zlatan Ibrahimovic knipoogt naar Galatasaray! "Dankjewel, Ik hou van jou Turkije!"


aficia
Een spectaculaire terugkeer van Zlatan Ibrahimovic naar Europa? Het zou zomaar kunnen, want er is al langer dan vandaag sprake van. En er is toenadering.

AC Milan en Galatasaray willen de Zweedse superster maar wat graag overnemen en hem een lucratief akkoord aanbieden.
 
Er zou volgens Turkse bronnen zelfs al een persoonlijk akkoord zijn tussen Galatasaray en Zlatan Ibrahimovic. Maar hij heeft natuurlijk ook nog een contract van een jaar bij LA Galaxy. En dus moeten ook de clubs er sowieso ook uitkomen. Galatasaray wil de 37-jarige Zweed voor 4 miljoen euro overnemen van LA Galaxy.
 
Opvallend was dat Zlaten Ibrahimovic via Social Media Insta(officieel van Zlatan) een foto met een Turkse vlag deelde in zijn verhaal(post). 
 
“Dankjewel! Ik hou van jou!” luidde het bericht van Zlatan!
 
 aficia
 
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen