Slecht nieuws voor Galatasaray: Moise Kean ........


moise
Massimiliano Allegri, de trainer van Juventus heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over Moise Kean die hoog op de transferlijst van Galatasaray staat.
”Moise Kean blijft bij ons doorgaan. Wij gaan hem in de winter niet verhuren of verkopen. Kean is een speler die zelf telkens ontwikkeld. Hij heeft de afgelopen dagen goede dingen gedaan op nationaal niveau. Hij blijft bij ons, want ik kan hem nog nodig hebben. Hij is een speler van Juventus, hij is geen kind.” 
 
De 18-jarige Moise Kean heeft dit seizoen bij Juventus in 1 officiële wedstrijd gespeeld en kreeg 12 speelminuten. Galatasaray wil Moise Kean tot het einde van dit seizoen huren van Juventus.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen