“Aliou Badji heeft nog een lange weg te gaan”


aliou
Galatasaray is al een lange tijd bezig om Aliou Badji van Djurgarden over te nemen.
Vannacht gaf Aliou Badji aan dat hij gearriveerd was in Istanbul en vandaag heeft zijn club nieuwe uitspraken gedaan. “Sinds de zomer zijn er veel clubs die geïnteresseerd zijn in Aliou Badji, maar wij wouden hem toen niet laten gaan. Op dit moment zijn wij eigenlijk ook niet van plan om hem te verkopen. Aliou Badji heeft nog een lange weg te gaan.”, aldus Sportief directeur Bosse Andersson.
 
Bosse Andersson wil met de verkoop van Aliou Badji een record gaan verbreken bij zijn club. In 2016/2017 werd Sam Johnson voor 4,2 miljoen euro verkocht door Djuargarden aan de Chinese club WH Zall.
 
De Zweedse media meldt dat Djuargarden 4,3 miljoen euro wil hebben voor Aliou Badji.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen