Aliou Badji is zojuist gearriveerd in Istanbul!!!


sondakikags
Aliou Badji heeft via zijn sociale media gemeld dat hij vannacht is gearriveerd in Istanbul.
Aliou Badji komt uit voor Djurgarden, maar is de afgelopen weken vooral in verband gebracht met een overgang naar Galatasaray.
 
Enkele dagen terug deed Djurgarden Sportief directeur Bosse Andersson de onderstaande uitspraken over de 21-jarige aanvaller.
 
"Er is geen contact, met niemand", laat Andersson echter weten in een interview met Zweedse media. "Badji heeft een contract bij Djurgarden en het is aan de club om te beslissen wat ze met hem van plan zijn. Wij zijn blij met hem, maar er is met niemand contact. Het is een dat Galatasaray onze speler volgt, maar nogmaals wij hebben geen contact gehad"
 
Het contract van Badji loopt nog door tot juni 2020. Genoa, Galatasaray, Liverpool, Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur worden allen genoemd als mogelijk nieuwe werkgever. 
 
 
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen