“Als ze niet willen dat Galatasaray in de competitie mag spelen …”


albayrakgs
Abdurrahim Albayrak, de vicevoorzitter van Galatasaray heeft na het duel tegen Konyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
“30 miljoen mensen hebben ze vandaag gekwetst met zo’n besluit. Niet alleen Galatasaray supporters, maar alle voetballiefhebbers. We hebben toch een VAR systeem. Wij willen weten wat de scheidsrechter met het VAR team heeft gesproken.  Wij zijn voor de derby tegen Besiktas gewoon weer gestraft. Het was totaal geen penalty. Wij zijn gewoon gestraft. Ze zijn volgens mij bezig om 30 miljoen Galatasaray supporters te testen hoe ver ze kunnen gaan. Als ze niet willen dat Galatasaray in de competitie mag spelen, dan moeten ze dat zeggen. Dan gaan wij vervolgacties nemen. Hoe moeten wij nu met zo’n sfeer naar Rusland gaan om de Champions Leaguewedstrijd tegen Lokomotiv Moskou te spelen?”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen