'Galatasaray breekt contract van Ozan Kabak open en zet gelimiteerde transfersom van 30 miljoen euro'


ozzoz
Galatasaray verdediger Ozan Kabak gaat zijn tot medio 2020 doorlopende contract met vier seizoenen verlengen, zo melden diverse Turkse kranten vandaag.

De gelimiteerde transfersom voor clubs is verhoogd van 17 naar 30 miljoen euro en ondanks de contractverlenging lijkt het er nog altijd op dat Ozan Kabak volgend jaar zomer overstapt naar Manchester City.
 
De Turkse international speelt momenteel voor Galatasaray en verdient ruim 220 miljoen TL per jaar. In het verbeterde contract gaat Ozan Kabak 1,8 miljoen euro per jaar verdienen. Zijn contract wordt tot 2022 verlengd bij Galatasaray.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen