'Man City steekt Inter, Roma en Europese topclubs de loef af met komst talent'


aakz
Ozan Kabak gaat binnenkort zijn handtekening zetten onder een contract bij Manchester City, zo melden verschillende Engelse en Turkse media vandaag. 

Het toptalent van Galatasaray groeide in het afgelopen drie maanden uit tot een van de grote blikvangers in de Turkse competitie en wist de belangstelling van verschillende topclubs in Europa te wekken.
 
De achttienjarige verdediger, die door Fatih Terim, vaak wordt opgesteld, zou voor een transfer naar City staan. City wil graag het koopoptie van 7 miljoen euro lichten die in het contract van Kabak staat. De Engelse grootmacht zou de Turkse verdediger meteen weer willen verhuren aan een andere club. Als de samenwerking tussen speler en club bevalt, dan wordt Kabak vervolgens voor nog een jaar gehuurd, zo klinkt het.
 
Ozan Kabak geldt in Turkije als een van de grootste talenten van dit moment. Europese topclubs als Manchester United en Juventus hebben de jongeling ook in het vizier, terwijl hij ook in verband werd gebracht met een overstap naar Duitsland.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen