'Galatasaray doet bod op Wayne Rooney'


arooney
De Turkse topclub Galatasaray wil het Engelse doelpuntenmachine Wayne Rooney van DC United overnemen. De Turkse club heeft al een geheim bod gedaan op de Engelse spits die eventueel een vertrek wel ziet zitten naar Istanbul.

De club uit Istanbul zou een bod hebben gedaan om Rooney in de toekomst over te nemen. Ze zouden dus een koopoptie willen bedingen om hem na een huurperiode definitief over te nemen. Rooney heeft nog een contract tot medio 2021 bij DC United(USA).
 
De 33-jarige aanvaller heeft een transfersom van tien miljoen euro en mag vertrekken bij een goed bod. De Engelse topscorer heeft dit seizoen 12 keer gescoord uit 20 wedstrijden bij DC United.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen