Geblesseerde spelers melden zich op veld


agaal
De ‘ziekenboeg’ van Galatasaray stroomt bijna leeg. Trainer Fatih Terim ziet vier spelers terugkeren op het trainingsveld.
Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Ozan Kabak en Yuto Nagatomo lijken goede kans te maken tijdig fit te zijn voor de thuiswedstrijd tegen Konyaspor.
 
"Het herstel verloopt goed. Ze mogen het veld weer op. We haasten ons niet. Ze komen net van een blessure. Ik denk dat ze er alle vier weer bij kunnen zijn.’’De trainingen van vandaag liepen goed, maar de spelers moeten het rustig aan doen. Fernandao doet het ook goed tijdens de trainingen en er is een grote kans dat hij in basis staat tegen Konyaspor,’’ aldus clubdokter Galatasaray.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen