Gaat Manuel Fernandes toch naar Galatasaray?


fernandes
De afgelopen weken wordt Manuel Fernandes vaak in verband gebracht met een overstap van Lokomotiv Moskou naar Galatasaray.
De 32-jarige Portugese ex-middenvelder van Besiktas is in de zomer transfervrij en zijn zaakwaarnemer is al een lange tijd bezig om Fernandes aan een Turkse club te verkopen.
 
“Het klopt niet dat ik Manuel Fernandes aan Galatasaray heb aangeboden. Ik heb ook geen gesprekken gevoerd met een bestuurslid van Galatasaray over Fernandes.”, aldus Paulo Barbosa. 
 
Manuel Fernandes is in de zomer van 2019 transfervrij en heeft dit seizoen in 19 wedstrijden 3 goals en 3 assists gemaakt.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen