Gomis: "Ik ga niet met je in discussie Albayrak"


agur
Bafetimbe Gomis deelde vandaag via Social Media Insta weer het een en andere over de uitspraken van Abdurrahim Albayrak.
De woordvoerder van Galatasaray maakte onlangs negatieve uitspraken over Gomis dat hij is vertrokken om geld.
 
“Ik ga niet in discussie met Abdurrahim Albayrak want daar heb ik geen behoefte aan. Bij Al-Hilal heb ik een doel en die wil ik bereiken dit seizoen en ten tweede ik wil Galatasaray-supporters niet teleurstellen met mijn uitspraken. Ik ben nu stil, maar dat wil niet zeggen dat ik binnenkort niet hierover ga praten. Ik hou niet van leugens en beschuldigd te worden van iets dat ik niet heb gedaan. Binnenkort ga ik uitgebreid praten over deze situatie, maar momenteel focus ik me op Al-Hilal,” aldus Gomis.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen