Anthony Modeste wordt aangeklaagd voor contractbreuk


modestegs
Slecht nieuws voor Galatasaray.
Köln heeft zaterdag gestunt met de transfer van Anthony Modeste. De verloren zoon Modeste is na zestien maanden teruggekeerd bij 1.FC Köln. De 30-jarige aanvaller die ook hoog op de transferlijst van Galatasaray stond heeft een contract tot medio 2023 getekend bij de club uit de Tweede Bundesliga.
 
Anthony Modeste werd in 2015 overgenomen van Köln en werd maanden later de beste transfer uit de clubhistorie. Hij scoorde in zijn eerste twee seizoenen 40 doelpunten in 68 Bundesliga-wedstrijden.
 
Naast Galatasaray had Schalke 04 ook een verregaande interesse.
 
Update:
Anthony Modeste wordt aangeklaagd voor contractbreuk
 
Tianjin Quanjian wil Anthony Modeste binnenkort aanklagen bij bij internationaal sporttribunaal CAS vanwege contractbreuk. Dat laat de Chinese club via de officiële kanalen weten. Tianjin Quanjian beweert dat Modeste tot medio 2020 onder contract staat. Desondanks heeft Modeste een contract getekend tot medio 2023 bij FC Köln. Galatasaray wou Modeste ook graag hebben, maar ze waren bang dat de Chinese club hun zouden aanklagen vanwege contractbreuk.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen