Feghouli: “Ik snap niet waarom Galatasaray nog geld nodig heeft”


feghouli2
Sofiane Feghouli, de sterspeler van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover de Franse media.
“Galatasaray is als kampioen naar de Champions League gegaan. Ik snap niet waarom ze nu nog zoveel financiële problemen hebben en geld nodig hebben. Ik heb hier nog een 3,5 jarig contract en ik wil dit compleet uitzitten. Ik wil veel bekers winnen en vind het hier wel leuk. Ik ben ook gelukkig hier met mijn familie. De supporters van Galatasaray en Algerije lijken op elkaar. Daarom verlang ik niet om terug te gaan naar mijn vaderland. Fatih Terim houdt absoluut niet van verliezen. Dit seizoen presteren wij slechter dan het afgelopen seizoen. Fatih Terim moet een aantal spelers gaan wisselen. Dit heeft tijd nodig, maar uiteindelijk zullen wij weer kampioen worden.”
 
Sofiane Feghouli heeft dit seizoen bij Galatasaray in 10 wedstrijden 383 speelminuten gekregen en heeft geen goals of assists gemaakt.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen