“Gomis wou 5 miljoen euro en nu krijgt hij 10 miljoen euro”


gomis
Abdurrahim Albayrak, de vicevoorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Gomis kreeg 3,3 miljoen euro van ons. Hij ging niet naar Kayseri omdat hij zijn salaris niet had ontvangen. Daarna liet hij in Istanbul zien shirt zien nadat hij had gescoord en zei dat geld niet belangrijk was. Niemand hoeft Gomis aan mij te vertellen. Hij was een belangrijke voetballer van ons. Wouden wij hem wegsturen? Nee. Hij wou 5 miljoen euro per jaar verdienen. Ook wou hij een langdurig contract. Wij hebben alles binnen onze mogelijkheden geprobeerd om hem bij Galatasaray te houden. Hij is naar een club gegaan waar hij 10 miljoen euro per jaar verdiend. Wij kunnen dit soort bedragen niet betalen.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen