'Galatasaray bereikt akkoord met transfervrije Ryan Babel'


ababel
Galatasaray heeft overeenstemming bereikt met Ryan Babel. Het akkoord is onder voorbehoud van de administratieve en medische afhandeling.
De transfervrije speler tekent medio juni in Istanbul een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft van drie seizoenen, tot en met 30 juni 2021.
 
Momenteel speelt Babel bij Besiktas, maar tot op heden is zijn contract niet verlengd. De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2019 lopen bij Besiktas.
 
Babel werd geboren op 19 december 1986 in Amsterdam. De speler doorliep de gehele jeugdopleiding van Ajax. Hij maakte zijn debuut voor Ajax op 1 februari 2004, in de wedstrijd Ajax – ADO Den Haag (4-0). In totaal speelde de aanvaller 111 officiële wedstrijden voor Ajax, waarin hij 24 keer doel trof.
 
Eerder speelde hij voor het Duitse TSG 1899 Hoffenheim. Daarvoor was Babel in Engeland actief voor Liverpool FC. Dep. La Carouna, Kasimpasa en Al Ain speelde hij ook voor.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen