'Arsenal, Milan, Inter en Roma bereiden bod voor Ozan Kabak'


ozani
Vier Europese topclubs zijn geïnteresseerd in Ozan Kabak. De achttienjarige verdediger van Galatasaray bezit een prijskaartje van minstens twintig miljoen euro.
De Italianen bereiden volgens Tutto Mercato het bod voor, waardoor een akkoord binnenkort bereikt kan worden. Ook Arsenal wil het talent strikken.
 
Volgens de Italiaanse media wil de werkgever van Kabak een recordbedrag ontvangen. Aan de Turk hangt een prijskaartje van 20 miljoen euro. 
 
Ozan Kabak blijft nuchter ondanks alle transferperikelen rondom hem. "Zo gaat dat in het voetbal. Als je je ermee bezig houdt, dan kan je niet goed spelen. Ik focus me helemaal op Galatasaray. De tijd zal leren wat er gaat gebeuren."
 
Ozan Kabak maakte dit jaar zijn debuut in de hoofdmacht van Galatasaray.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen