Onyekuru grote man bij Galatasaray met twee goals tegen Kayserispor


onyesk
Henry Onyekuru heeft Galatasaray zaterdagavond aan een 3-0-zege geholpen op Kayserispor.

De Nigeriaan, afkomstig op huurbasis van Everton, was verantwoordelijk voor de eerste twee treffers die door de winst Istanbul Medipol Basaksehir tot op 4 punten nadert. Galatasaray was gedurende de wedstrijd de bovenliggende partij en gaf weinig kansen achterin.
 
Henry Onyekuru zette zijn ploeg in de 18e minuut op voorsprong via de rebound van keeper Mummer Yildirim. In de 75e minuut schoot de Nigeriaanse international weer raak uit een snelle solo van hemzelf.
 
In de 83e minuut moest Tiago Lopes(Kayserispor) het veld verlaten met rood(2xgeel). In de slotfase tikte Omer Bayram nog de 0-3 binnen via een schitterend voorzet van Mariano.
 
Verder werd er niet meer gescoord en de wedstrijd eindigde in een 0-3 winst van Galatasaray. Door de zege haalt Galatasaray Malatyaspor in en stijgt de club van Terim naar de tweede plaats met 23 punten.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen