“Met twee vingers in de neus uit de groep gekomen”


gomis
Cengiz Semercioğlu, journalist van Hürriyet heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik zei het al vanaf het begin dat Bafetimbi Gomis werd weggestuurd. Galatasaray heeft Bafetimbi Gomis heeft hard nodig en zal hem enorm missen. Galatasaray is uit zo’n eenvoudige Champions League groep niet als eerste of tweede uit de groep kunnen komen. Ze hebben nu een wonder nodig. Toen Galatasaray met 2-0 verloor van Schalke 04, heeft Bafetimbi Gomis twee goals gescoord in Saoedi-Arabië. Ook nog met een omhaal. We kunnen net zo goed Galatasaray achterwege laten en de wedstrijden van Al Hilal bekijken. Als Galatasaray Bafetimbi Gomis had, waren ze met twee vingers in hun neus uit de groep gekomen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 881
-: 10
R: 2477
Level 5

Goedkoop is duurkoop. Als GS hem salarisverhogin g had gegeven, dan hadden ze de kosten veelvuldig terugverdiend via Champions league bonussen.

Wij hebben hetzelfde probleem. Als we een normale spits hadden, dan zouden we vorige jaar kampioen worden. Ook zouden we nu 1e staan in de competitie en we zouden ook bonussen binnenslepen via Europese wedstrijden.


+: 547
-: 0
R: 2054
Level 5

Door gomis is Gala vorig seizoen kampioen geworden en spelen ze in de champioms league. Hij zal hierna weinig contracten tekenen dus hij moet nu cashen. Als je dan ziet dat spelers zoals Selcuk of Fehouli etc veel meer dan hem verdienen dan snap ik hem wel. Bezuinig op dat soort spelers ivm een speler die garant staat voor doelpunten.

Mustafa Cengiz heeft hierin slecht gehandeld. In zo’n slechte poule er zo voorstaan is onacceptabel.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen