Koemans Fenerbahçe knokt zich in zes minuten knap terug van 2-0 achterstand tegen Galatasaray


aakems
Interim-trainer Erwin Koeman heeft met Fenerbahçe een punt overgehouden aan de altijd beladen derby tegen Galatasaray. In de eerste wedstrijd na het ontslag van Phillip Cocu knokte Fener zich knap terug uit geslagen positie.

In de eerste helft van de beladen derby in Istanbul werd duidelijk waarom Galatasaray meedoet om de titel en Fenerbahçe onderin staat. De thuisploeg domineerde het spel, terwijl de bezoekers verkrampt in de verdediging gingen en op de counter loerden. De ploeg van Terim had wel problemen om kansen te creeren voor het doel van Fenerbahce.
 
Na een halfuur zette Ryan Donk namens Galatasaray de 1-0 op het scorebord. De zorgen van de bezoekers werden vlak na rust vergroot nadat Martin Linnes de score verdubbelde: 2-0.
 
Het geplaagde Fenerbahçe leek op weg naar de zoveelste nederlaag van het seizoen, maar in het laatste twintig minuten sleepte het team van Erwin Koeman alsnog een gelijkspel uit het vuur. Mathieu Valbuena, die onder Cocu weinig aan spelen toekwam, maakte vanaf de strafschopstip(66e minuut) de aansluitingstreffer. Jailson tekende zes minuten later voor de belangrijke gelijkmaker: 2-2
 
Vervolgens miste Elmas, Skrtel en Jailson grote kansen voor het doel van Galatasaray. De “Gele Kanaries” konden ook met een zege ervandoor gaan, maar de wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Na het fluitsignaal gingen Belhanda, Soldado en Jailson op de vuist met elkaar.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen