Galatasaray – Fenerbahçe: Wie als eerst .........


gsfb
Aanstaande vrijdag staat de derby tussen Galatasaray en Fenerbahçe op de agenda. Beide clubs willen natuurlijk winnen en om dat te doen hoeven ze maar 1 ding te doen. Namelijk als eerst scoren. Dat zeggen wij niet, maar de statistieken. 
Van de afgelopen 50 derbywedstrijd tussen Galatasaray en Fenerbahçe heeft de club die als eerst heeft gescoord, alleen in 3 wedstrijden verloren. 
 
Galatasaray won 11 wedstrijden waarbij ze als eerst een doelpunt hebben gescoord.
Fenerbahçe won 23 wedstrijden waarbij ze als eerst een doelpunt hebben gescoord.
Zes wedstrijden zijn geëindigd in een gelijkspel. Fenerbahçe scoorde als eerst, maar Galatasaray wist toch de gelijkmaker te maken.
 
Galatasaray heeft in 3 wedstrijden de eerste goal gescoord, maar Fenerbahçe kwam toch terug en won alle drie wedstrijden.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen