Terim ziet vertrek van Maicon, Belhanda en Feghouli wel zitten


abill
Galatasaray wil afscheid nemen van Maicon, Belhanda en Feghouli.

Dat wil de Turkse landskampioen doen om meer financieel ruimte vrij te maken. Mocht er een goed bod komen, worden alle drie spelers verkocht. Maicon kwam voor 7 miljoen euro over van Sao Paulo en heeft nog een 3 jarig contract. Hij heeft een jaarsalaris van 2,2 miljoen euro. Belhanda is afgelopen seizoen voor 8 miljoen euro overgenomen van Dinamo Kiev en heeft een 3 jarig contract waarbij hij 3,35 miljoen euro per jaar verdiend. 
 
Feghouli kwam voor 4,25 miljoen euro over van West Ham United en heeft een 4 jarig contract. De 28 jarige voetballer krijgt 3,85 miljoen euro per jaar.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen