Galatasaray scouts aanwezig bij Standard vs Krasnodar


amned
Belgische media schrijft dat Emond mogelijk vertrekt bij Standard. Dat mag toch een verrassing genoemd worden. Sinds het vertrek van Orlando Sa was hij steevast een basisspeler.
Meer nog: de fans dragen de goalgetter op armen. Emond leek niet geneigd om de Rouches te verlaten, maar een ontmoeting met de club viel tegen.
 
Het contract van Emond – dat nog twee seizoenen loopt – zou verlengd worden, maar zover kwam het niet. De onderhandelingen tussen Emond en Standard draaiden uiteindelijk op niets uit. De Luikenaars weigerden om het contract van zijn aanvaller te verlengen.
 
Galatasaray-scouts hebben onlangs Renaud Emond gevolgd tijdens het Europa League duel tussen Standard en Krasnodar. De spits maakte de gelijkmaker voor zijn ploeg en de wedstrijd eindigde in een 1-1. De 26-jarige aanvaller maakte dit seizoen acht doelpunten in 18 duels. Volgens laatste berichten wil Galatasaray de aanvaller in de winterstop overnemen van Standard.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen