"Wij hebben nu 9 geblesseerde voetballers"


albayrakgs
Abdurrahim Albayrak, vicevoorzitter van Galatasaray heeft na de verloren wedstrijd tegen Yeni Malatyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij maken interessante dingen mee. Wij kunnen een wedstrijd niet eindigen zonder dat er spelers geblesseerd raken. Vandaag werd Belhanda onwel en is nog steeds duizelig. Wij gaan hem in Istanbul behandelen. Hierna raakte Linnes geblesseerd. Er is ook nog een gele kaart uitgedeeld aan Mariano die totaal geen geel was. Genoeg is genoeg. Voor de penalty was er een overtreding, maar die werd niet gegeven. Daarna heeft de scheidsrechter een penalty gegeven en kregen wij een tegendoelpunt. Wij hebben nu 9 geblesseerde voetballers. Ik hoop dat god ons zo snel mogelijk helpt om van die blessures af te komen. Ik hoop dat er nog 2-3 spelers herstellen en de derby tegen Fenerbahçe kunnen meespelen. Wij hebben binnen 2 weken 5 punten kwijtgeraakt. Ik hoop dat alles binnenkort weer goed verloopt."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen