Galatasaray biedt 3,5 miljoen, Kasimpasa eist 5 miljoen euro


adiage
Fatih Terim lijkt in de winterstop een aanvaller toe te voegen aan de selectie van Galatasaray.

Onlangs flirtten de “Leeuwen” al met enkele spelers, nu hebben ze hun pijlen gericht op Mbaye Diagne. De 26-jarige aanvaller staat onder contract bij Kasimpasa. De Senegalese aanvaller maakte tot nu toe tien doelpunten in negen wedstrijden voor Kasimpasa.
 
Galatasaray bereidt een bod van 3,5 miljoen euro op de Senegalese aanvaller, wiens contract nog doorloopt tot de zomer van 2022. Kasimpasa eist minimaal vijf miljoen euro. Diagne werd opgeleid bij Juventus en speelde eerder voor Ajaccio, Lierse, Shabab, Westerlo, Ujpest en Teda. De ex-speler van Juventus werd vaak verhuurd aan clubs.
 
Zijn zaakwaarnemer wil niet al te veel loslaten over alle interesse. Wel geeft hij aan dat een vertrek tot de opties hoort.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen